Comparar listados

Expulsan els petits tenidors del mercat de lloguer

Un cop més per els petits tenidors que son el 80% dels que aporten el parc immobiliari de lloguer d’aquest pais. Cal recordar que MOLTS d’aquests propietaris necessiten les rendes del lloguer per poder viure!

Fa tres setmanes vam asistir a l’entrada en vigor de la draconiana llei 11/2020 – de mesures urgents en contencio de rendes … que penalitza greument aquests petits tenidors (i diria fins i tot que els meyns té i els col.loca com un ciutadà de 2a clase envers al llogater).

La semana passada vam assitir a un nou atac contra els petits propietaris. El govern espanyol no s’atreveix amb els gran, així que, va aixecar la moratoria de les hipoteques (els bancs son poderosos), va aixecar la prohibició de tallar els subministraments per impagament (Endesa i cia també son poderosos), però amb els petits propietaris si que s’atreveix, així que, va allargar durant 4 mesos la renovació obligatoria dels contractes de lloguer i la prohibició de desahucis per impagament.

Tenir 1 pis en propietat es una de les poques formules d’estalvi que aconseguim els ciutadans en aquest pais. Doncs bé, semblen decidits a expulsar tots els petits tenidors, semblen decidits a que tampoc puguem estalviar per aquesta via. L’única consecuència clara de totes aquestes accions es que els petits tenidors estan retirant els seus immobles del lloguer i els estan venent: I qui els compra? Doncs persones per viure o grans tenidors: socimis i altres que a mig termini es convertiran en un altre «lobby» en aquest pais.

A Immobiliària Barcelona no només ens preocupem per la situació actual, a més, volem assessorar-te en base a la nostre alta qualificació técnica i vocació de servei, fonamentats l’ètica professional i els valors del respecte i treball íntegre. Consulta els nostres serveis i diferents assessories, sigui quin sigui el teu dubte, t’ajudem a resoldre’l.

img

serripmas

Artículos Relacionados

Previsiones hipotecarias 2021

Después de atravesar un año bastante difícil  y sin poder ver el total de los efectos, nos...

sigue leyendo

Cuáles son las reformas más demandadas tras el Covid

El coronavirus ha cambiado nuestra forma de ver la vida y de ver nuestra casa. Tantos días...

sigue leyendo

La importancia de la valoración inmobiliaria

Desde el primer momento en que estés pensando vender un inmueble, hay algo muy importante que...

sigue leyendo

Únete a la discusión

×