Comparar listados

¿Què és Superilla Barcelona?

¿Què és Superilla Barcelona?

Superilla Barcelona s’ha convertit en el model de transformació dels carrers de tota la ciutat, amb l’objectiu de recuperar per a la ciutadania una part de l’espai que actualment ocupen els vehicles privats. L’objectiu és aconseguir un espai públic saludable, amb més verd, més just i segur, que afavoreixi les relacions socials i l’economia de proximitat.

 

Per això, es transformaran en eixos verds part dels carrers del Consell de Cent, Rocafort, Comte Borrell i Girona. A més, també es crearan quatre grans places, d’uns 2.000 metres quadrats cada una, a les confluències entre aquests eixos verds (Consell de Cent amb Rocafort, Comte Borrell, Enric Granados i Girona).

 

ASPECTES GENERALS DE LA NOVA MOBILITAT

  • Els eixos verds i places de l’Eixample estan pensats per a les persones, per fer-hi vida. Els vianants tindran preferència.
  • Les bicicletes podran circular pels eixos verds, en doble sentit, en convivència amb els vianants i la resta de vehicles. S’elimina el carril bici existent.
  • La càrrega i descàrrega de mercaderies es podrà fer al mateix eix verd, en horari regulat. També s’habilitaran zones de càrrega i descàrrega en el carrers transversals.
  • Els vehicles privats podran arribar a qualsevol punt dels eixos verds.
  • En els eixos verds, en general, la circulació de vehicles privats no tindrà continuïtat. L’accés a un eix verd, des d’un carrer transversal, implica la sortida pel següent carrer transversal.

Durant el mes de Juliol començarà la comunicació als veïns i la senyalització, a l’agost començaran les obres. La circulació durant la fase d’obres ja serà la definitiva.

Més informació a la pàgina https://www.barcelona.cat/

img

Alciia Martin

Artículos Relacionados

30% de descuento en servicios inmobiliarios

Hola Vecin@, Seguro que alguna vez te has parado delante de nuestro escaparate para echarle un...

sigue leyendo

Fin a la limitación del precio del alquiler en Catalunya

Finalmente, hoy se ha publicado en el BOE la sentencia del Tribunal Constitucional del pasado 10 de...

sigue leyendo

Ventajas de comprar una vivienda en Barcelona

Barcelona es una ciudad única en Europa, una urbe cosmopolita que cuenta con un clima inigualable,...

sigue leyendo

Únete a la discusión

×