Comparar listados

¿Què és Superilla Barcelona?

¿Què és Superilla Barcelona?

Superilla Barcelona s’ha convertit en el model de transformació dels carrers de tota la ciutat, amb l’objectiu de recuperar per a la ciutadania una part de l’espai que actualment ocupen els vehicles privats. L’objectiu és aconseguir un espai públic saludable, amb més verd, més just i segur, que afavoreixi les relacions socials i l’economia de proximitat.

 

Per això, es transformaran en eixos verds part dels carrers del Consell de Cent, Rocafort, Comte Borrell i Girona. A més, també es crearan quatre grans places, d’uns 2.000 metres quadrats cada una, a les confluències entre aquests eixos verds (Consell de Cent amb Rocafort, Comte Borrell, Enric Granados i Girona).

 

ASPECTES GENERALS DE LA NOVA MOBILITAT

  • Els eixos verds i places de l’Eixample estan pensats per a les persones, per fer-hi vida. Els vianants tindran preferència.
  • Les bicicletes podran circular pels eixos verds, en doble sentit, en convivència amb els vianants i la resta de vehicles. S’elimina el carril bici existent.
  • La càrrega i descàrrega de mercaderies es podrà fer al mateix eix verd, en horari regulat. També s’habilitaran zones de càrrega i descàrrega en el carrers transversals.
  • Els vehicles privats podran arribar a qualsevol punt dels eixos verds.
  • En els eixos verds, en general, la circulació de vehicles privats no tindrà continuïtat. L’accés a un eix verd, des d’un carrer transversal, implica la sortida pel següent carrer transversal.

Durant el mes de Juliol començarà la comunicació als veïns i la senyalització, a l’agost començaran les obres. La circulació durant la fase d’obres ja serà la definitiva.

Més informació a la pàgina https://www.barcelona.cat/

img

Alicia Martin

Artículos Relacionados

Impacto de la Limitación de Precios de Alquileres en el Mercado Inmobiliario de España

La reciente política de limitación de precios de alquileres en España, una decisión de gran...

sigue leyendo

Subvenciones para instalación de aerotermia y estufas pellet

Muchos desconocen las subvenciones que proviene de las Ayudas  Next Generation de los fondos...

sigue leyendo

Barcelona se recupera de la pandemia con 4,04% de subida en la vivienda

Los efectos de la pandemia han sido heterogéneos en el mercado inmobiliario, provincias como...

sigue leyendo

Únete a la discusión

×